Aktivitetskalender

Udforsk yderligere ved at trykke på aktiviteten for at få en mere detaljeret beskrivelse.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Formidling: Surdejsbrød

7. september kl. 10:00 14:00

Lær at lave velsmagede surdejsbrød, hvor eneste hævemiddel er surdejen. Vi laver brød, der kun indeholder mel, vand og salt. Intet andet!

Hvordan starter man en surdej op og hvordan holder man liv i den? Skal ens surdej have et navn? Hvad er autolyse, fermentolyse, pre-shape, final-shape og fermentering? Kan man lave damp i en almindelig ovn?

Disse og mange andre spørgsmål får du svar på og du får lov til at prøve kræfter med alle processerne i surdejsbagning: Klargøring af dej, formning af brød, ridsning af brødet og afbagning.

HUSK at overføre 300 kr. til mobilepay nr.: 162815 når du tilmelder dig, så du er sikret en plads på kurset.

Tilmeld dig her

Undervisere: Marco P. og Poul Erik

Kr.300 DKK

Skovsgaard Mølle & Bagerimuseum

Fladholtevej 6, Esholte
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
41192547