Aktivitetskalender

Udforsk yderligere ved at trykke på aktiviteten for at få en mere detaljeret beskrivelse.

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bagedag med børnene i vinterferien

12. februar kl. 9:00 13. februar kl. 14:00

Vi gentager succesen!

Vi åbner derfor igen dørene til Bagerimuseet, hvor børnene kan komme og prøve kræfter med bagerens håndværk. De er med til at lave forskellige lækkerier sammen med vores dygtige bagere. Lækkerierne får børnene lov til at tage med hjem, så I har lidt til eftermiddagskaffen.

Prisen pr. barn er 30 kr. som kan betales via mobilepay på dagen. Tilmelding er nødvendig og gøres her:

Book din tid her

Der er tider mandag og tirsdag i uge 7 (12. februar og 13. februar) kl. 09.00, 10.30 og 12.00.

Bemærk, at der går lidt tid til hævning samt afbagning af det fremstillede, hvorfor der må påregnes noget ventetid efterfølgende.

I ventetiden er der mulighed for at se og opleve bagerfagets historie igennem tiden på museet. Husk at kigge en tur op på 1. salen, hvor der kan ses en samling af historisk bagerudstyr, historier og meget mere.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe og kage i Café’en efter endt rundtur på museet.

Det vil glæde os at se jer og jeres børn/børnebørn.

Skovsgaard Mølle & Bagerimuseum

Fladholtevej 6, Esholte