Aktivitetskalender

Udforsk yderligere ved at trykke på aktiviteten for at få en mere detaljeret beskrivelse.

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bagedag for voksne – Sigtebrød (ikke flere ledige pladser)

25. september 2023 kl. 18:30 22:00

Vi er glade for at kunne annoncere vores første bagedag for voksne på Skovsgaard Mølle og Bagerimuseum.

Kunne du tænke dig selv at have fingrene i ‘bolledejen’ og lære at bage Skovsgaards legendariske sigtebrød?

Vores frivillige bagere Brian og Marco P. vil fortælle om

✅ Temperatur af dejen
✅ Æltetid
✅ Hvordan slår man et brød op
✅ Rasketid
✅ Bagetid og bagemetode

Du skal naturligvis også lære, hvad en ‘svigermor’ er i bagersprog 😁

Måske vi også bager lidt andet bagværk, nu vi alligevel har mel på fingrene.

Der skal påregnes ventetid, når bagværket hæver og bages. Det tager den tid det tager 😊
I ventetiden er der mulighed for at tage en rundtur på museet og se bagerfagets historie.

Vi starter kl. 18.30 og er færdige senest kl. 22.00. Der vil blive serveret kaffe og kage. Du får naturligvis det bagte sigtebrød med hjem.

Prisen er 120 kr. pr. person for kurset, kaffe, kage og sigtebrød.

Der er plads til 10 deltagere. Du tilmelder dig nedenfor og med samtidig betaling til mobilepay boxnr. 7679BB ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende og pengene refunderes ikke.

Vi glæder os til at se jer!

Kr.120 IKKE FLERE LEDIGE PLADSER